Известие

Collapse
No announcement yet.

Selepeed- а ми скъса нервите това лято, успокойте ме, че не всичко е загубено...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Selepeed- а ми скъса нервите това лято, успокойте ме, че не всичко е загубено...

Здравейте, господа. Открих форума през 2009 г., няколко дни преди да си купя Алфа 156, 155 коня, Selespeed. Много ми помогнаха съветите ви в различните теми, не исках да се вра в мъжки разговори и само си четях, но днес вече не ми останаха нерви....
    Колата ми е прекрасна, любов от пръв поглед, гледана, глезена, та прекалено...и след 2 години без проблеми, от два месеца се започна - палиш, включваш скорост, йок...или тръгва, превключва 1, 2 и от 3-та на 5-та...после изключва и до тук. Сега е паркирана нейде из Варна, че пак отказа да включи.

Откакто я имам, колата е обслужвана в сервиза на Алфа във Варна, при Вихрен - тук прочетох, че е най-добрия в града в диагностиката на Алфи. Последно миналата седмица смених някакъв датчик на робота, вървя 2 дена и същата работа...включи, стигна 3, изключи се сам на N, и до тук. Вихрен е в отпуска, а аз съм в паника какво може да е това след основен преглед и смяна на каквото трябва в края на юни, две диагностики и смяна на датчик до днес заради тоя пусти робот....
    Моля ви, може ли някой да ме насочи какво най-вероятно е скапало колицата ми...(освен чисто женския й инат) ? Съветват ме да сменям сервиза и майстора, ама нещо не ми се ще засега. Казват ми да сменя колата, а за това не искам и да чувам......
    Last edited by Reni; d.m.y г., 05:51. Основание: правописна грешка

Аз като имах проблем със селеспееда се обърнах към колегата Dobromirski и съм много доволен съветвам те и ти да направиш същото
    156/2.0 Selespeed - Alfa Romeo 156 2.5 v6 24v --> http://vbox7.com/play:m1d6507527

Comment

Съгласна съм,

но прочетох, че Добромирски е от Плевен- а аз съм във Варна, и с умряла лисица вместо кола...

Comment

Нищо че е в Плевен .
        Драсни му два реда и ще помогне с каквото може .
        Ако има някой който знае що е то това Selespeed то той е човека .
        Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
        Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
        Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Еххх Рени, Рени .... днес имах служебно пътуване до Варна, но ме домързя и пратих колегата
          Що не драсна снощи а ?
          Пък и щеше да минеш само с едно ...... къпане в .... морето
          Сега по-сериозно, във форума има много подробна тема. Предполагам, че майстора ти я е прочел. Ако не е , да го направи. Ако и тогава не успее да се справи, по добре да не задълбава. В крайна сметка, се получава така, че става "мечешка услуга" Ако е на ясно какво прави и просто му трябва малко помощ, всичко ще е ОК, но ако не е ... всичко се обръща с главата надолу. Има ми телефона в профила, звънни ако си на "зор"

Comment

Питай Севдалин.Сточна гара,след бариерата в дясно, в дъното до техническите прегледи.Драсни на ЛС, ще ти дам телефона.Ползвам услугите на Севдалин и на Вихрен.Споко, всичко направено от човешка ръка се оправя.
            По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
            конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
            Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
            Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Бягай при Добромирски!
              Аз също имам проблем със Селето и направих глупост,че не отидох при него,загубих 3 дена в Благоевград без резултат.

Благодаря на Добромирски за оказаната помощ по телефона!!!!
              Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
              Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
              Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
              Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Добромирски, твоята тема за Selespeed-a дори аз съм я изчела, всичките 12-страници за което ти благодаря - успокоих се, че с добър майстор и малко ръсене със светена вода Алфиета ще кандиса..
                Ако се наложи, ще ти звънна на телефона в профила.

---------- Post added at 06:04 ---------- Previous post was at 06:01 ----------

Благодаря ви за отзивчивостта, момчета. Ще се обадя на Севдалин, както ме е посъветвал Димитър, ако не стане там - ще изчакам Вихрен да се върне от отпуска. Няма да зарежа Алфиета толкова лесно !

Comment

Working...
                X